LUXAFLEX® RULLEGARDINER & PANELGARDINER

Rullegardiner demper lyset og mange vev har reflekterende bakside som beskytter mot sol og varme, som i sin tur gir et behagelig inneklima. Finnes i et stort utvalg av kvalitetsvev, i mengder av farger og mønster, samt med system og vev for mørklegging. De fleste av vevene kan dessuten brukes som panelgardin.

Bortsett fra ulike vevkvaliteter har rullegardinen mange ulike modeller for store vinduspartier, mellomglass, med kassett, med eller uten rotasjonshastighetsbremse, betjeninger, motor og et stort antall festemuligheter.

LUXAFLEX® RULLEGARDIN L

Rullegardin L er et moderne system der teknikk og design går hånd i hånd. Luxaflex® rullegardiner finnes i en mengde vakre tekstiler, farger og kvaliteter. Du velger selv mellom ulike avslutninger, kantbånd eller trekknopper og design, og på den måten setter sammen din egen rullegardin.

Finnes det et behov for større rullegardiner så tulbyr vi rullegardin XL som bygger på samme design.

LUXAFLEX® RULLEGARDIN XL/XXL

Rullegardin XL/XXL er et innovativ rullegardinsystem som er utviklet til store vinduspartier. Systemet inneholder mange smarte funksjoner som gir et godt og smidig sluttresultat. Systemet kan fås i syv ulike modeller, i mange vevkvaliteter og med ulike underlister.

Linker

Klikk her for å bla i kolleksjonen Luxaflex® Project»
Les mer detaljert informasjon om samtlige Luxaflex® rullegardiner i prislisten, som du finner her»
For flere bilder på produktene, klikk her»

SPØRSMÅL ELLER MER INFORMASJON

Ønsker du å avtale en produktgjennomgang for å få vite mer om Luxaflex® ulike løsninger på solskjerming, lysregulering og gardinoppheng for offentlig miljø. Ta gjerne direktekontakt med vår kundeservice, klikk her»

Luxaflex® rullegardin L med halvtransparent vev.

Luxaflex® rullegardin XL med Screenvev.