LUXAFLEX® GARDINSTENGER OG TILBEHØR

PREMIUM GARDINSTENGER OG SKINNER

Premium er vår aller mest eksklusive kolleksjon med målbestilte gardinstenger og gardinskinner med tidløse farger og klassiske former på de ulike endedekorene. Du kan forvente kvalitet og tyngde bedre enn det meste på markedet.

I serien finnes både dekorative gardinskinner og gardinstenger i to diameterstørrelser: 20 mm og 28 mm. Kombiner fritt blant farger som matt og blank messing, matt og blank stål eller matt svart.

PRECISELY GARDINSTENGER

Precisely er en kolleksjon vakre og unike gardinstenger i både klassiske og moderne former. Du kan velge fritt hvordan gardinstangen skal se ut og hvilke kombinasjoner du vil ha. Kombiner ulike farger og material for å lage ditt eget design. De målbestilte gardinskinnene fås med forskjellig diameter, fra 19 mm og opptil 50 mm. Fargeskalaen består av alt fra stål, svart, messing, antikkmessing, kopper, softwhite, mahogny, antikkhvit eller hvit/gull.

I tillegg til gardinstenger inngår H-systemet, bestående av ulike komponenter som man selv kombinerer avhengig av funksjon, i kolleksjonen.

GARDINBÅND

Bånd finnes til en mengde ulike funksjoner. Til gardinoppheng på gardinstang er Curvebåndet optimalt, som danner fine folder ved at gardinstangen tres gjennom båndets hemper. Rynkebånd sammen med fingerkrok og rynkebånd med rynkebåndskrok gir små, tette rynker.

Linker

Klikk her for å bla i kolleksjonen Luxaflex® Project»
Les mer detaljert informasjon om gardinstenger i prislisten, som du finner her»
For flere bilder på produktene, klikk her»

SPØRSMÅL ELLER MER INFORMASJON

Ønsker du å avtale en produktgjennomgang for å få vite mer om Luxaflex® ulike løsninger på solskjerming, lysregulering og gardinoppheng for offentlig miljø. Ta gjerne direktekontakt med vår kundeservice, klikk her»

Måltilpassed gardinstangserie i kobber.

H-system, som alternativ til tradisjonell gardinstang.

Endedekor Ornament i softwhite med matchende ringer og rynkebåndgardin.